Praktijk en visie

Visie

Een behandeling bij de tandarts wordt door iedereen anders ervaren. Daarbij heeft u als patiënt uw eigen wensen en verwachtingen. Wij streven daarom naar een persoonlijke benadering van de behandeling en zorg op maat. Daarnaast bieden wij een prettige behandelsfeer.

 

Voor zorg op maat werken wij binnen de praktijk met verschillende disciplines. Ons team bestaat uit tandartsen, een mondhygiëniste, preventie assistentes en all round assistentes. Allen met de daarvoor volwaardige studie en opleiding. Tevens doet iedereen aan nascholing om up to date te blijven binnen zijn/haar vakgebied. 

 

In onze familiepraktijk ervaren wij het plezier van generatie op generatie behandelen en een vertrouwensband ontwikkelen. Als kind wordt de basis gelegd voor een goede behandelrelatie met je tandarts. Wij hebben daarom tijd en aandacht voor kinderen en laten ze op een speelse en open manier kennis maken met de tandarts. 

  

Kinderen en de tandarts

De behandeling van kinderen begint al bij het informeren van ouders tijdens de zwangerschap.

Kinderen zijn bij ons in de praktijk welkom vanaf het moment dat hun eerste tandje doorkomt. Doordat de tandartsen Olivier en Esmee zelf 3 jonge kinderen hebben zijn zij gewend en bedreven in de omgang met kinderen.

Bij een korte behandeling van de ouders, zoals een controle, kan een kind wennen aan de omgeving en geluiden. Tegelijkertijd kunnen wij ouders informeren over de mondgezondheid en voeding. Vanaf 2 jaar willen wij een kind zien voor de controle van het gebit. Rond het 3e jaar zijn alle melkelementen aanwezig. 

Ontdek de praktijk en bekijk de foto's